Paula Uribe, Kontakt: [email protected]

4 svar

Vad är det bästa med två barn?

Dubbelt upp av precis ALLT! Dubbelt med kärlek, dubbelt med mys, dubbelt med planering och dubbel lycka. Precis som Hugo sa så är det fantastiskt att få två av bästa världar. Att få umgås med en stor tjej som kan prata. Höra hennes funderingar och göra sånt kul som man kan göra med ett lite äldre barn. Och att sen kunna bytas av och få en varm bebis på bröstet. Som mår bäst av att bara få vara med i famnen. Jag var ensambarn tills att jag var åtta år. Jag fick aldrig dela det som Molly och Leonore redan gör. Det känns fantastiskt att jag har kunnat ge mina egna barn någonting som jag saknade i mina första år som barn.

12366714_10153807796476273_605635363_n

Om Hugo skulle försvinna ur ditt och dina barns liv. Hur skulle du då beskriva Hugo för dina barn?

Jag skulle beskriva Hugo som de sju små dvärgarna i Snövit. Det finns ingen som mina barns pappa. Hugo besitter så otroligt många fina egenskaper. Han är lika glad som Glader, lika klok som Kloker, lika trött som Trötter. Men den som jag ser mest i Hugo skulle vara Toker. Hugo är en riktig Toker, i allt han gör. Det finns ingen som jag känner som är så modig som Hugo, på gott och ont. Han får saker och ting att hända och ingen dröm är för stor för Hugo. Hans målmedvetenhet tycker jag är otroligt attraktiv. Hans kärlek mig mig och våra barn är också fantastiskt. Om Hugo skulle försvinna från oss skulle jag säga till barnen att pappa är som Toker. En stark Toker, precis lika stark som Bamse. Pappa skyddar oss dom det dumma, kan omfamnar oss precis på det sättet som Bamse gör. För Bamse är också världens snällaste björn. Precis som pappa.

20120701-230017

11748687_10153319692616273_875721009_n

Hottieimage6

DSC_0277

DSC_0270

Vilken resa är den bästa du gjort med familjen?

Alla våra semestrar med barn har varit toppen. Som familj vill man ha det enkelt. För småbarnsår är omständliga som dom redan är. En resa som jag kan tänka tillbaka på med ett leende på läpparna är resan till Egypten. Vi åkte tillsammans med Stephanie, Lotta, Jessica och Fabio. Vi alla hade tjejer i samma ålder så alla fick en vän med sig. Barnen var i ett årsåldern och vi levde som en dröm under veckan i Egypten.

Nu ser jag fram emot fler semestrar. Det kommer bli kul för att Molly är äldre och kan vara med på fler saker. Vår sista pusselbit till komplett finns också med så Leonores existens kommer göra framtida semestrar ännu bättre. Nu i maj ska vi ner till Göteborg en helg. Gå på Liseberg och unna oss kvalitetstid som familj. Det ser jag jättemycket fram emot. Och vår resa till Spanien som vi åker till nu på fredag!

Bilder från Egypten:

IMG_8589

IMG_8707

IMG_9572

IMG_9520

IMG_9501

IMG_9407

IMG_9367

IMG_8822

20140430-121135

IMG_9486

20140430-121357

IMG_9828

IMG_9809

IMG_9819

IMG_9788

IMG_9767

Folk säger att frukost är det viktigaste målet på hela dagen. Vad säger du?

…. Tre punkter blir mitt svar. Hugo är frukost-hitler. Han kan inte starta sin dag utan frulle. Jag är tvärtom och har varit så i hela mitt liv. Kan jag sova i 20 minuter extra så hoppar jag allt. Jag gör alltid barnen klara före mig. En riktig fälla faktiskt. För när dom är klara och står och stampar i hallen spinner jag förbi som en tornado och plockar på mig det nödvändigaste för att kunna ge oss av. I bilen kommer jag på ”juste frukost” och det resulterar ofta i en tidig lunch. Det är tacksamt nu på senare tid när Hugo serverar mig en godmorgon-smoothie. Han vet att jag inte kommer komma in i köket så han gör en smoothie till mig som är lätt att dricka upp i farten. Men detta är inget jag är stolt över. Frukost är viktig och jag försöker bättra mig hela tiden. De dagar jag väl gör frukost brukar jag mmsa en bild till Hugo och skriva ”framsteg”. Mer frukost åt folket!

Dessa frågor tog jag från Hugos blogg. Han besvarade samma frågor igår. Vill du läsa hans svar så hittar du dom här.

img_3603

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Frida

  Hej Paula, älskar verkligen när du och Hugo svarar på samma frågor eftersom era svar ofta är så olika, brukar ge mig ett gott skratt 😀
  Ha en underbar dag!

 2. Frida Svensson

  Jag fastnade för framförallt svaret under frågan om resa. Vår tjej är snart ett år och jag har inte riktigt vågat resa ännu. Det känns så omständligt och stressigt! =) Eller så är det bara jag som är lite nojjig. Det hade varit jätteroligt att läsa hur du tänker kring att resa med barn. Kram på dig.

 3. ISA

  känns som du och hugo har så roligt ihop!! ett vinnande koncept det 🙂 roligt att läsa dina svar med och att få se resebilder. Uppskattas alltid!

stats