Såg att några undrade över receptet på pulled porken så här kommer det:
2 kg benfri fläskkarré på bit
2 gula lökar
1 hel vitlök
Salt
Peppar
Hickory barbequesås
Jag började med att sätta på ugnen på 125 grader och sedan la jag ner köttet i en ugnsäker form. Salta, peppra, grovhacka lök och vitlök för att sedan strö på och till sist täckte jag köttet och löken med barbequesåsen. På med ett lock och in i ugnen i ca 4-5 timmar. Ju längre det får stå och dra desto godare blir det!
När jag tog ut grytan ur ugnen så drog jag igenom köttet med en gaffel så att köttet skulle falla isär. Vi serverade med baguette, pita, sallad, jalapenos, tomat, gurka, rödlök, majs och gräddfil. Vi var 8 personer som åt och har fortfarande flera lådor med pulled pork i kylen =)
Var fick du receptet ifrån? Länka sida! 🙂
Hejjjja. Jag tycker det är jätte kul att du lägger upp recept på detonation du lagar. Fortsätt så för vissa av oss blir inspirerade. Tack fina du.
Vilken bbq sås använde du? 🙂
Paula kan du inte snälla berätta om när du flytta hemifrån? Hur du fick lägenheten, varför du flytta ut tidigt, hur du fick ihop det ekonomiskt osv. Hur kan man som 20åring få en lägenhet i stockholm? Sen visa bild på alla dina lägenheter 😀
Ser hur gott ut som helst! Ungefär hur mycket bbq-sås ska det vara i?:)
Hej Olivia!
Kanske 300 ml men jag körde ner en hel flaska!
Besök vår blogg! Älskar din<3
nattstad.se/agar
Åh, vad gott det ser ut!
Tack så mycket! Det måste jag testa 🙂
Jag brukar inte göra långkok men har börjat göra en chili som får stå i typ 4-5 timmar och det blir också så sjukt gott.
Är det en hel vitlök eller en hel vitlöksklyfta?
En hel vitlök! Skala och i med dom som dom är =)