Header Image

Paula Uribe, Kontakt: [email protected]

Hej och välkommen till mitt nya hem på Vimedbarn.se!

Profile Avatar

Recept

Publicerad,

Såg att några undrade över receptet på pulled porken så här kommer det:

2 kg benfri fläskkarré på bit
2 gula lökar
1 hel vitlök
Salt
Peppar
Hickory barbequesås

Jag började med att sätta på ugnen på 125 grader och sedan la jag ner köttet i en ugnsäker form. Salta, peppra, grovhacka lök och vitlök för att sedan strö på och till sist täckte jag köttet och löken med barbequesåsen. På med ett lock och in i ugnen i ca 4-5 timmar. Ju längre det får stå och dra desto godare blir det!

När jag tog ut grytan ur ugnen så drog jag igenom köttet med en gaffel så att köttet skulle falla isär. Vi serverade med baguette, pita, sallad, jalapenos, tomat, gurka, rödlök, majs och gräddfil. Vi var 8 personer som åt och har fortfarande flera lådor med pulled pork i kylen =)

20131023-001421.jpg

11 Kommentarer

  1. Är det en hel vitlök eller en hel vitlöksklyfta?

  2. Tack så mycket! Det måste jag testa 🙂
    Jag brukar inte göra långkok men har börjat göra en chili som får stå i typ 4-5 timmar och det blir också så sjukt gott.

  3. Åh, vad gott det ser ut!

  4. Besök vår blogg! Älskar din<3
    nattstad.se/agar

  5. Ser hur gott ut som helst! Ungefär hur mycket bbq-sås ska det vara i?:)

  6. Paula kan du inte snälla berätta om när du flytta hemifrån? Hur du fick lägenheten, varför du flytta ut tidigt, hur du fick ihop det ekonomiskt osv. Hur kan man som 20åring få en lägenhet i stockholm? Sen visa bild på alla dina lägenheter 😀

  7. Vilken bbq sås använde du? 🙂

  8. Hejjjja. Jag tycker det är jätte kul att du lägger upp recept på detonation du lagar. Fortsätt så för vissa av oss blir inspirerade. Tack fina du.

  9. Var fick du receptet ifrån? Länka sida! 🙂

Lämna ett svar till Sofi Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *