Paula Uribe, Kontakt: [email protected]

Babysängar

Igår så monterade Hugo upp Skorpans säng. Den kommer från Brio och heter ”Brio cot two”. Precis som man hör på namnet så finns det två lägen i sängen, det är även en skjutbar sida. Sängen är från Babyland som är vår nya favoritbutik.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. sandra karlsson

  Hej hur hög blir den om man sänker ner sidan 🙂 97 cm hög är den om man har den högst upp hittar ingen info någon stanns mvh sandra

 2. Frida

  Jättefin säng! Jag tycker du är grym Paula! Har följt din blogg sedan första dagen, har i många år följt Hugos blogg och hag tycker ni är grymt söta tillsammans! Det finns inga tvivel om att ni kommer sköta rollen som föräldrar galant:) men jag måste ändå ge er ett litet tips ang. babysängen och dess placering. För här hemma drar det som fan vid fönstrerna, även fast det är nya fina fönster, så jag tänker för bebbens skull kanske ni borde leta efter andra alternativ att ställa sängen… Bara ett litet tips:) hoppas ni får set bra i framtiden och lycka till nemesis allt!!! Kram

 3. Så mycket bättre

  (M.) Du kan skriva ditt inlägg hur du vill så länge det finns en länk eller dylikt som pekar den riktning du vill att det ska, jag tror knappast det undgick någon eftersom flertalet påpekade detta i kommentarerna… därvid är/var det inte otydligt!!!

 4. Sarah

  Hej Paula! Vi har exakt samma spjälsäng här hemma och är jätte nöjda.
  10 veckor kvar sen har du din lilla bebis i din famn underbaaart

 5. M.

  Så mycket bättre : Jag har för mig att det ska framgå av blogginlägget att det rör sig om reklam för ett visst företag.. Du skriver att man knappast kan undgå att upptäcka att det är reklam eftersom de är sponsrade genom länken till vänster men det framgår inte så tydligt som det krävs av lagstiftaren för det enskilda inlägget.

  Finns säkert rättsfall och litteratur som har en klarare beskrivning av vad som gäller. Det var längesen jag läste marknadsrätt.

 6. Julia

  Du bör inte ha sängen ståendes vid fönstret då det drar där och inte heller direkt vid elementet eftersom det blir för varmt..Just sayin :)!

 7. Lella

  Hur mycket pröjs får du för de här inläggen? Du verkar vara en så jordnära och trevlig tjej. Gå inte vilse i den där reklamvillervallan nu.

 8. Så mycket bättre

  Det är väl klart de är sponsrade (länken people, länken!) Men vad är det för fel med det? Jag hade gladeligen blivit sponsrad upp till öronen när jag väntade min dotter.
  Och UPPENBARLIGEN är det ju ingen som missar att detta är sponsrat/reklam…… (M.) så därför bryter de inte heller mot något regelverk…

 9. Lisa

  SARA: Det står ju rätt tydligt i högerspalten att Babyland är en samarbetspartner. Du kanske missade det?

  Keep up the good work Paula!

 10. Linnea

  Hon förklarade klart och tydligt i ett annat inlägg att hon är ”uppvuxen” med den butiken och känner sig hemma där. Sen skrev hon (om ja minns rätt) att servicen var superbra när dom va där och kollade på vagn. Är inte det skäl för henne att länka om hon är nöjd med butiken? Förstår inte riktigt vart du vill komma med din kommentar, Sara..

 11. Rosa

  SARA: varför ens bry sig om de nu skulle vara sponsrade? haha orka va så bitter. Då kan väl du istället inte handla på babyland när du får massa barn =)

  Hur som PAULA, jätte fin säng. Längtar till er bebbe kommer =)

 12. Sara

  Förstår att det är er nya favoritbutik när ni är sponsrade så det skriker om det 😉 De där sakerna skulle du lika gärna kunna köpa någon annanstans så varför skulle just babyland va så speciella? haha. O kom nu inte o säg att ni inte är sponsrade för varför skulle annars både du och Hugo länka dom flera gånger?

 13. M.

  Du vet väl att du enligt lag måste skriva om ett inlägg är reklam? Syftar på detta och ett annat inlägg du skrivit om babyland.

  MFL Reklamidentifiering
  9 § All marknadsföring ska utformas och presenteras så att det tydligt framgår att det är fråga om marknadsföring.
  Det ska också tydligt framgå vem som svarar för marknadsföringen. Detta gäller dock inte framställningar vars enda syfte är att skapa uppmärksamhet inför uppföljande framställningar.

 14. Jasmine

  Brios saker är grymt bra! 🙂
  Fin säng. Smidigt när man kan fälla ner ena sidan när man ska lägga ner ett sovande barn!

stats