Favorit i repris, gräddig kyckling med soltorkade tomater och spenat!
Hade glömt bort den här rätten, vi åt den mycket förut.
Molly: Mamma, kan vi äta samma kyckling imorgon?
Paula: Såklart älskling!
För ca fyra portioner behöver du:
Två schalottenlök
2 klyftor vitlök
Bladspenat
En burk med strimlade soltorkade tomater
Tre dl matlagningsgrädde
Ett paket kyckling
Hönsbuljong
Salt
Peppar
Gör såhär:
Hacka lök och pressa vitlök. Stek och addera kyckling. Häll på tomater, grädde, buljong, salt och peppar. Låt puttra. Vänd i spenat och servera med pasta eller ris.
SÅ gott!
Vi äter det här i vår familj en gång i veckan efter att du tipsade om den första gången. Love.it.
Vi med? räknar ibland dagar när jag vill laga igen och tänker då ”åh det har inte gått en vecka än…??”
Men huuuur mycke hönsbuljong? ☺️
Höfta lite! ?
Ungefär hur mycket spenat använder du? En liten påse? En stor?