Paula Uribe, Kontakt: [email protected]

Om min dubbelmoral och varför jag hetsar

Mitt jobb går ut på att genom mina sociala kanaler skapa engagemang. Det bästa som finns för en influencer dessa dagar är inte många läsare utan det är kommentarer och likes, att vi skapar innehåll som engagerar folk. Jag tänker mycket på vad för innehåll jag ska skapa som engagerar men jag har ingen taktik att provocera – det är inte sättet jag vill engagera på. Här vill jag peppa, ha en bra stämning, fundera kring ämnen och bara dela med mig av mitt liv och mina tankar. Jag vill att engagemanget ska vara positivt och att ni som följer mig gör det för att ni gillar det jag gör – inte att ni stör er på mig eller ogillar mig.

Mitt inlägg om mamman som kommenterade att jag slungat henne tillbaka till anorexi var från hjärtat och jag menar det jag säger med att det gjorde mig ledsen – jag tror alla normala människor blir ledsna när de får höra att deras agerande gjort någon annan illa. Inlägget skapade ett engagemang jag inte trodde var möjligt med 500 likes och över 100 kommentarer. Många kommentarer försöker peppa mig och säga att det inte är mitt fel och en del är att jag borde förstå bättre, att jag har dubbelmoral och att jag borde ta ansvar. Jag lägger aldrig ut något i syfte att provocera, skada eller såra andra men ibland kommer jag lägga ut något som smärtar någon just för att alla har vi olika bakgrund och bagage och påverkas olika. Jag vill inte vifta bort någons ätstörningar eller om man får obehag av min blogg. Men jag kan inte heller ta ansvar för alla er som läser min blogg. Jag ber återigen, inte för att vifta bort er, att om min blogg triggar er i ätstörningar eller något annat skadligt – ta en paus från mina kanaler. För din egen skull. Ta din sjukdom på allvar och sök hjälp – jag hoppas av hela mitt hjärta att du får ett bra bemötande och rätt hjälp.

Sen har vi några åsikter i kommentarsfältet som jag ändå vill kommentera:

-Jag har dubbelmoral för att jag säger att alla duger som dem är men själv gör den här resan
Alla duger som dem är! Det står jag fast vid. Jag har aldrig, och kommer aldrig, skriva något om att andra borde göra samma sak som jag gör. Jag tycker att en kropp ska få vara en kropp och att du ska kunna känna dig bekväm i den oavsett vad du väger, om du tränar eller inte, om du är blek eller solbränd – you do you! Jag delar med mig av mitt liv och det ser ut såhär just nu men jag skriver inte att det här är rätt sätt att leva på och att alla som inte gör det är sämre än mig.

-Jag borde inse själv att det jag gör är hets och att det räcker med att äta hälsosamt och träna
Jag förstår inte vad i min kost som inte är ohälsosamt? Mina matlådor innehåller rotfrukter, potatis och protein i form av kyckling, fisk eller köttfärs. Jag gör mina smoothies på morgonen som innehåller havregryn, kokosfett, frön, bär, nötter och mandelmjölk. Till det äter jag ägg för extra protein. Jag äter mellanmål som är packade med näring och bra fetter. Jag går aldrig hungrig och jag äter mer, mer näringsrikt och oftare nu än jag gjorde tidigare. Mina matlådor är ingen svältkost och visst hade jag kunnat laga dem själv men nu får jag noggrant utträknat så jag får i min hela dagsbehovet för själv fixar jag inte att strukturera min dag i måltider så jag får i mig tillräckligt. Jag tror fler mammor känner igen sig i att ta en kopp kaffe på morgonen och sen är dagen igång. Helt plötsligt är det lunch och då blir det något snabbt eller någon rest från dagen innan. När blodsockret blir lågt tar man en brownie för snabb energi. Sen har hela dagen gått utan ordentlig mat men massa tom energi som inte är bra för kroppen. Nu vill jag testa hur kroppen reagerar på regelbunden, bra mat och att skippa tom energi under en tid. Jag kommer inte leva på den här kosten för alltid men jag är faschinerad över kroppens respons än så länge. Jag ser kroppen som ett verktyg jag formar och det är spännande att se resultaten. Varför får inte Hugo kommentarer om periodisk fasta (som ju faktiskt innebär att ”svälter” sig själv majoriteten av dygnets timmar) och att det ”räcker att äta hälsosamt” – är det för att han är man som det är okej att exprimentera med olika kost?

– Även om jag gör det här så borde jag inte uppdatera för det skapar krav på andra att göra samma
Återigen, bara för att jag gör det här innebär det inte att jag tycker andra ska göra det och jag förstår att vi alla har olika förutsättningar. Jag lever ett liv som möjliggör att jag kan göra det här. Jag skulle aldrig slänga mig med uttryck som ”kan jag – kan du!” som så många kändisar gjort när dem förlorat gravidkilon eller annat. Jag har ett fritt jobb som gör att jag kan träna mycket. Jag har en bra inkomst som gör att jag kan köpa in tjänsten som mealprep är (för nej, det är inte sponsrat, vi får faktura varje månad) och underlätta för mig själv inför måltider. Jag har en partner som delar ansvaret för barnen och hemmet så jag behöver inte ha hela den bördan på mina axlar. Jag har förutsättningar som inte alla har och det möjliggör min satsning. Om jag inspirerar någon som vill komma igång med träningen ser jag inget fel i det men jag uttrycker aldrig att det här är något självklart som alla borde göra. Acceptera dina förutsättningar, älska dig själv och gör det du mår bra av <3

-Om jag lägger upp bilder på min kropp får jag acceptera att jag får kukbilder skickade till mig
Oavsett vad jag lägger upp ska jag aldrig behöva acceptera att män skickar bilder på sitt könsorgan till mig. Det är ett övergrepp och rättfärdigas aldrig på att någon ”förtjänar” att få det skickat till sig. Respektera dina medmänniskors integritet!

-Bara för att jag får muskler ska jag inte visa upp min kropp på bilder, jag kan vara stolt och hålla tyst
Jag är imponerad över mina muskler – det humlar jag inte med, jag är faschinerad och precis som jag visade min kropp när jag var gravid, när jag hade en annan kropp efter graviditeten och när jag var smal men rökte cigaretter och åt skräp visar jag min kropp nu. Många av mina läsare vill att jag ska visa bilder, att jag ska berätta mer om kostschema och träning och eftersom jag själv är så inne i det är det klart jag vill tillgodose den efterfrågan. Jag måste alltid skapa content och då är det tacksamt med det folk efterfrågar. Jag förstår vad folk menar med smalhetsnormer och att den smala kroppen får ta plats i media men det här är min kropp och den är stark! Jag vill inte dölja min kropp precis som jag inte tycker någon ska behöva dölja sin kropp. Visa det du vill visa, eller strunta i att visa om du inte vill. Var snäll mot dig själv och var snäll mot din medmänniska <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Järnfrun

  Fast vet du Paula… Du behöver inte ursäkta dig. Det är din blogg, du skriver om vad du vill och lägger ut vilka bilder du vill. Om någon eller några inte tycker att det passar dem så är det väldigt lätt att gå vidare och sluta läsa, och sluta följa dig.

  Simple as that!

  För egen del tycker jag att du är grym! Jag blir inspirerad av dig och tycker det är extra kul att följa dig nu.

 2. Pauline

  Jag tycker att Prison beauty skrev en så bra kommentar, om hur vi själva har ett ansvar i att följa/avfölja de konton som får oss att må bra/inte må bra! Vi har en tendens till att alltid lämpa över ansvaret på någon annan, när vi själva borde ta ansvaret. Om det hade varit något osunt över Paulas satsning så hade det varit bra att folk reagerar, men det finns faktiskt inget osunt i att planera sina måltider och skippa det våra kroppar inte mår bra av.

  Jag lever på vissa sätt ett liv som liknar ditt Paula, med relativt små barn, hus och fästman, dock utan fria arbetstider osv. Men jag inspireras så mycket av dig Paula! Kör också en satsning på mig själv nu, har tränat hela tiden men ätit sämre, hoppat över måltider och fikat istället. Nu äter jag mycket mer men också mycket bättre mat än tidigare och kroppen svarar med att tappa överflödiga kilon (om än i långsam takt). Så skönt och jag mår så mycket bättre och är piggare. Glad över att du delar med dig av din resa i text och bild, så vi kan inspireras! Du är en inspirationskälla för mig, både när det gäller träning och ditt sätt att vara förälder. Vissa åsikter delar jag inte, men det hör till livet. Jag fascineras över att ditt positiva mindset, trots alla negativa kommentarer du får gällande de mesta. Fortsätt göra det som känns bäst för dig, så väljer vi att antingen inspireras eller :”hoppa över” ?

 3. Emma

  Hej Paula! Jag måste bara tycka till ang anorexikommentaren. Jag förstår inte hur en person kan skylla på dig, ditt fritidsintressen och din hobby för sin sjukdom. Det går inte in i mitt huvud. Anorexi är en en djupt rotad psyikiskt sjukdom som tar år att uppstå och pågår under en väldigt lång tid. Om något så enkelt som en bild på din mage triggar denhär personen då var den aldrig helt återställd från sjukdomen från början. Jag har i alla fall följt din blogg sen Molly kom. Helt klart min favoritblogg och bloggerska och en jordnära, ödmjuk influencer som man verkligen kan relatera till i min åsikt är både du och Hugo. Jag har haft bulimi sedan 14 års ålder (är 21 idag) och din blogg har varit en stor del av min återhämtning. Jag kan inte påstå att jag är helt återställd men jag kämpar på. Din blogg och din träning inspirerade mig så pass mycket för att försöka bli frisk och vända på min kost. Jag sökte Kbt och gick där ett halvår sen har jag försökt lägga om kosten och inte se mat som något dåligt utan just som du säger ett verktyg. Idag ser jag på mat som bensin, och min kropp som en bil. Vissa oljor är mer prisvärda dvs man kommer längre för en billigare peng, sen finns det ju elbilar som är bäst, man spar ekonomiskt men det tar längre tid att ”tanka”. Samma princip med träning och kost. Jag vill tacka dig för att du gett mig en annan bild av mat och träning och för att du inspirerar på ett sätt som bara du kan!

 4. Alicia

  Paula, fina Paula.
  Man bara älskar dig, men jag har också känt att det har tagit emot mycket på senaste tiden att läsa din blogg. Jag tror egentligen inte du gör något fel i det du lägger upp, det är din blogg och dina val. Men för oss som lider av ätstörningar kan det vara väldigt tungt att se hur du lägger upp bilder där du ser väldigt mager ut och tar tag i lite lös hud och skriver att du duger som du är.. för det är liksom ett så litet ”fel”. och för de som då har mer lös hud kan de känna sig väldigt väldigt dåliga och misslyckade.
  Jag är 20 år och har haft bulimi sen jag var 10 år, har pendlat mycket i vikt och har därför mycket lös hud. därför kände jag mig totalt misslyckad när du la upp den bilden på dig själv, med magrutor och inget fett, där du håller i lite lite skinn.. och där stod jag, 20 år, inga barn födda, bara min kropp, med dubbelt så mycket skinn..
  jag, med många andra har nog bara svårt att förstå varför det är nödvändigt att skriva så mycket om diet och lägga upp bilder på hur kroppen blir smalare när ätstörningar bara blir vanigare och vanligare i samhället bland unga, jag vet att det är hälsosamt att röra på sig och äta nyttigt, men blir vi inte matade med det tillräckligt ändå?
  eller så är det vi som kanske helt enkelt borde avskärma oss från sociala medier. jag vet inte,.. vädrar bara mina tankar. det är inget personligt mot dig.kram.

 5. Aicha

  Grymma Paula, att du ens ska behöva kommentera detta är så stört. Kollade på en live idag med Micke Hollsten som hade en bra poäng, vi lever i en kultur där man ska njuta hela tiden och som inte ser fördelarna med att träna. Han menar på att tränar man mer så lever man längre och äter man skräp inflammerar man magen och har svårare att känna lycka i magen till exempel. Det är nog det folk reagerar på, att du är på en resa om går utanför ”normen”

  Känn dig stolt att hur långt du har kommit på din resa mot dina mål. Du har inget ansvar för andras sjukdomar och inte heller säger att alla ska vara som du.

  Fortsätt mot ditt mål och försök stäng ute allt jante snack, du har flera som stöttar dig.

 6. Wendy

  Är så less på att folka ska alltid hitta ett fel eller försöka få andra att ändra på sig själva eller få dem att tänka och göra som dem vill. Varför kan inte alla bara ta eget ansvar för sig själva? Vill du läsa Paulas blogg gör det, är det något som hon skriver som stör dig så skit i det! Sluta läs och gå vidare med ditt liv, sluta lägg onödiga kommentarer som tar mer av din tid än om du bara skiter i.

 7. Johanna

  Din blogg är så härlig, Bra blandning av barn, inredning, mode, träning, mat o förhållande o du tar upp mkt viktiga ämnen. Blir så trött att du ska behöva hålla på o förklara dej hela tiden.. de är väl bara för folk att sluta läsa o ta ansvar för sitt eget liv. Fortsätt på de du gör!

 8. Derrys

  Du är så himla grym Paula! Du ska vara stolt över dig själv och det du lyckas förmedla genom dina sociala medier. Jag följer dig och tycker det är superkul och peppande! Dina magbilder peppar mig och får mig att tänka om precis när jag är nära att slänga i mig några onyttigheter ???. Så nu till min egentliga fråga, jag undrar vilka magövningar du tycker ger mest resultat. Jag har tränat sedan januari, är nybörjare och tar därför tacksamt emot tips på övningar som inte är så avancerade och som kan utföras av relativt nybörjare som jag ?.

 9. Prisonbeauty - En kreativ skönhetsblogg om drogmissbruk, kriminalitet, fängelse och livet efter

  Det är otroligt viktigt att faktiskt ta ansvar för vilka man följer. Jag tog bort snapchat när jag insåg att jag började hitta fel på mitt utseende utan deras snygg-filter och jag tog bort Facebook när jag insåg att jag fick en skev bild på hur ”alla andra normala människor” lever. På Instagram har jag rensat till förbannelse och följer ingen jag påverkas negativt utav utN bara genuina konton med olika erfarenheter men med gemensamma nämnare att ingen påverkar mig så jag känner mig sämre, fulare, ensammare etc.

  Paulas blogg inkluderar ju träning och har gjort länge och jag tänker att det är som om jag skulle följa någon som knarkar då och då (är drogfri missbrukare sen 1år tillbaka). Det skulle ju kunna trigga igång massor hos mig, eller ingenting alls i mina starka perioder. Men jag skulle aldrig våga ta den risken.

  Jag tänker att det är jävligt viktigt att vara restriktiv med vilka bloggar man läser också och märker man att man påverkas minst negativt måste man sluta läsa. Eller som i mitt fall i höstas när jag från ingenstans störde ihjäl mig på Paula. Det blev så påtagligt (och förvånande för att hon alltid varit en favorit) att jag tog med mig det till min terapeut. Jag vill ju inte leva Paulas eller någon influencers liv, efter en timme med terapeuten kom vi äntligen fram till vad det handlade om. Min dåliga självkänsla, min längtan efter ett ”normalt liv” (var relativt ny i drogfriheten och kände mig minst sagt jävligt onormal lch malplacerad i det drogfria samhället) och att jag projicerade mitt dåliga mående på Paula som har barn, man, hus och ett jobb hon verkar trivas med. Grundstenar jag längtar efter, efter att ha kommit till den insikten och förstå att problemet låg helt och hållet hos mig försvann allt agg mot Paula från en dag till en annan. Jag läser många bloggar men tror det blev Paula jag projicerade på för att jag upplever henne bland de mer genuina i bloggvärlden och hon verkar ha turen att hittat en av de bra männen.

  Så jag förstår till hundra om man påverkas av sociala medier och att ätstörningar triggas igång men det går inte att lägga ansvaret på någon annan axlar. Det måste man ta själv och ta kontroll över vilka man följer och påverkas av. Jag följer ingen av de typiska influencerna (som de facto beställer in pastarätter för att enbart fotografera och lurar följaren att de äter den maten men ändå är så smala) och jag mår så mycket bättre i mig själv av det. Paula är ju också ärlig med hur hon äter ocv tränar, hon låtsas inte att hon fått den kroppen av pastarätter och storslagna bruncher utan visar den ärliga vägen.

  Jag förstår mamman men tycker inte det är rättvist att skriva så till Paula, mamman och andra som påverkas negativt kan inte krävs innehållet i andras bloggar utan får, som Paula säger, helt sonika ta en paus från hennes kanaler. Och så måste man själv vara uppmärksam, börjar en bloggare hårdträna/gå på kostschema kan det ju va läge att sluta läsa direkt om man har en ätstörning.

 10. Caroline B

  Du är bäst Paula! Älskar att följa din resa och ditt liv på sociala medier. Du är bäst bäst bäst och ingen ska trycka ned dig!

 11. Caroline

  Du är bäst Paula! Älskar att följa din resa och ditt liv på sociala medier. Du är bäst bäst bäst och ingen ska trycka ned dig!

 12. Anna

  Jag tycker du är en grym förebild!
  Det är sjukt duktigt att du är en 2 barnsmamma med en sån stark kropp, jag själv försöker bli starkare och du är verkligen en inspiration!
  Om jag hadde dina muskler så skulle jag vara galet stolt och också vilja visa upp mina muskler och det jag har tränat upp. Du skall köra ditt eget race och skita i alla elaka komentarer!

 13. Veronica

  Jag tycker du är helt fantastisk som satsar på det du vill göra! Följ ditt hjärta och strunta i de som inte kan förstå. Kramar

 14. Martina

  Fast du måste vidga ditt perspektiv, bara för att du är stark i din kropp eller en del andra är det så finns det dom ”svaga” som påverkas. Du ansvarar inte för att dom triggas, blir sjuka i en ätstörning, men vi menar det i all välmening, Särskilt i dagens sociala media samhälle att det är uppbyggt med bilder. Jag tror inte att människor inspireras och motiveras.(eftersom smal målas upp som det enda rätta, även om det kommer fler kroppsaktivister som är åt andra hållet) utan att man har ett visst ansvar som influencer. Vad man lägger upp. Vi med annan uppfattning bestämmer inte hur du ska leva, Vi menar bara i dagens samhälle jämför man sig mycket och influeras av vad andra gör på sociala medier. Särskilt om du nu får mer bekräftelse och ”likes”, intresse av vad du äter, tränar, gör i allmänhet med din kropp. Hur gärna man än vill stänga av, skippa läsa såna inlägg kommer vi inte ifrån instagram, smala ideal eller människor som dietar, pratar om att det finns så mycket skräp och det vill man inte minsann äta, få så dåligt samvete över ett snedsteg. I allt detta kanske man tänka en extra gång vad man förmedlar, i många fall gör det mer skada än nytta och i med att detta fall påstår du ”jag duger som jag är” men dina handlingar säger annat.

   1. Sofia

    Då tror du fel, för jag motiveras och inspireras. Paula visar mig att det går, visst om hon har bättre förutsättningar pga hennes jobb och ekonomi, men dom två faktorerna är enbart en liten del av det hela. Det krävs motivation, disciplin, ren vilja och tålamod, sånt även jag och DU kan ha. Det tar säkert längre tid för mig att nå den nivån, når kanske den aldrig. Men visst kan vi alla bli vältränade, oavsett förutsättningar. Ät mindre, läs på om vad som är näringsrikt, tänk logiskt. Grönsaker =bra, protein med lågt fettinnehåll =bra, osv. Krävs inte mycket kunskap. Kanske är du som jag och är hemma med barn, gör situps menast barnet sover, gå på långa promenader med barnvagnen. Det finns alltid sätt. Om man vill. Peppa dig själv och andra!!
    Vill du inte träna eller lägga energi på det, gör det inte då, men snälla, stör dig inte på andra som är stolta över sina resultat eller som peppar och inspirerar andra till ett mer hälsosamt liv.

   2. Martina

    Jag påstår inte det, men det krävs styrka att stå stark i sig själv i dagens samhälle som är uppbyggt med bilder, och att man ska vara bättre än någon annan, smal, fit, framgångsrik, bra relationer, osv. Tror inte det minskar pressen utan spär på det.

  1. Natalie

   Fast varför ska hon vidga sitt perspektiv? Detta är ju hennes liv och det hon delar med sig av. Hon kan inte se till allas oro över saker och ting i världen, det går inte att lägga skuld på en människa på det sättet. Snart kan man inte skriva om någonting längre. Det kommer alltid finnas folk som skriver och visar saker om kropp och mat, det är bara så.
   Vet man om att vissa influencer triggar, då får man faktiskt själv prioritera bort vissa. Det går inte att inte skriva om vissa saker.
   Nu är ju detta Paulas liv och hennes väg till en stark kropp. Hon själv har ju också en kamp i bagaget och det får vi inte heller glömma.

   1. Martina

    Nehe, men alla är inte starka i sig själva. Mår dåligt och jämför sig tok för mycket med andra så pass att det går överstyr. Bara för att ni vissa här inspireras och motiveras kanske ni ska ta en funderare, framförallt i detta samhälle där man ska vara bättre än en annan. Jag menar att i dagens sociala media samhälle tar det mer energi och kraft att visa upp sig, än faktiskt lära sig att man duger som du är. Att man aldrig får känna sig ”bra nog”.Att man aldrig är tillräckligt fit, smal, framgångsrik osv. Kul för dig men alla inspireras och motiveras inte utan får daglig ångest över att känna att det är en själv det är fel på, att man ständigt matas med att man inte duger som man är. Hur ful, fin, tjock, smal man än är.

    Till sist, jag dömer inte Paula. Det är upp till henne, hur hon vill leva, förmedla sig på sociala medier. Jag förklarar bara hur ”hatarna” känner. Hatarna är inte avundsjuka, missunnsamma utan rent utsagt olyckliga. Har man aldrig haft psykisk ohälsa, depression kan man aldrig förstå någon som verkar vara avundsjuk, missunnsam, när man kämpar själv med diverse saker, egna demoner, ångest är det svårt att glädjas åt andras framgång/livsstil. Ni kanske ska ha det i åtanke, alla mår inte bra i dagens samhälle.

  2. Therese

   Jag tycker inte att Paula måste göra nånting. Det här är hennes blogg och vi som läser den gör ju ett aktivt val att gå in på den.
   Jag förstår vad du menar med att ”ta sitt ansvar” men jag håller inte med dig.. För om man mår dåligt av att läsa det som skrivs kan man med enkelhet välja att inte gå in här. Annat är det med reklam på tv, på stan osv…

   Det är så typiskt tjejer att klanka ner på varandra bara för att nån ser ut eller lever på ett visst sätt. Många gånger tror jag det är avundsjuka..
   Vi behöver bli bättre på att stötta varandra och lyfta varandra istället!

   Heja dig, Paula som peppar å visar att med pannben så går allt????

  3. Carolina

   Så om man tycker att om man duger som man är får man inte träna eller ha en kost där man utesluter visa livsmedel? Man får bara vara som man är om man inte tränar? Anser du att en tränande person alltid måste vara missnöjd med sin kropp?
   Jag tycker Paula alltid har förmedlat att hon duger som hon är, även innan en satsning på sin träning.

 15. Sandra

  Jag förstår inte hur du står ut med dessa inkompetenta idioter som kommenterar negativt varje dag, fy fan vad tungt det måste vara att skaka av sig – jag hade definitivt inte klarat av det. Det är ditt liv, din blogg och du får göra precis som du vill. Förstår inte vad folk får ut utav att döma människor som dom aldrig träffat. Jag diggar din stenskalle iaf, önskar jag hade den disciplinen ?❤️

 16. Martina

  Fast du måste vidga ditt perspektiv, bara för att du är stark i din kropp eller en del andra är det så finns det dom ”svaga” som påverkas. Du ansvarar inte för att dom triggas, blir sjuka i en ätstörning, men vi menar det i all välmening, särskilt i dagens sociala media samhälle att det är uppbyggt med bilder. Jag tror inte att människor inspireras och motiveras.(eftersom smal är det enda rätta, även om det kommer fler kroppsaktivister som är åt andra hållet) utan att man har ett visst ansvar som influencer. Vad man lägger upp. Du får avgöra själv i slutändan, men i dagens samhälle jämför man sig och influeras av vad andra gör på sociala medier. Särskilt om du nu får mer bekräftelse och ”likes”, intresse av vad du äter, tränar, gör i allmänhet med din kropp. Hur gärna man än vill stänga av, skippa läsa såna inlägg kommer vi inte ifrån instagram, smala idealt eller människor som dietar, pratar om att det finns så mycket skräp och det vill man inte minsann äta.

 17. Aldona

  Så bra skrivet! Du är grymt duktig på det du gör så bry dig inte om vad alla tycker och tänker, man kan inte göra alla nöjda även om man vill det! Fortsätt som du gör kram ?

 18. Camilla

  Vad ledsen jag blir för din skull och för andras skull. Vi som läser din blogg vet att det måste göra otroligt ont i din själ och göra dig extremt ledsen när någon pekar på dig och säger ”du gör mig sjuk”. Vilken börda att bära. Det går inte att leva med det ansvaret, då krossas man känslomässigt.
  Men vad fruktanvärt sorgligt att människor måste leva med ätstörningar, ångest och bli triggade till dåligt mående över hur andra människor lever sitt liv/utseende. Finns det starkare människor än dem som kämpar för sitt liv? Det krig ni har varje minut av varje dag är oförståeligt för alla som är okej.

  Det finns inte ord som kan beskriva vilken sorgligt situation vi människor befinner oss i, att det här är vårt liv tillsammans som medmänniskor. Hur oförstående vi är gentemot varandra.

  Paula, jag är så ledsen över att du behöver må dåligt över hur du lever ditt liv. För vilket fantastiskt liv du har skapat för dig själv, amazing!<3

  Alla fina människor som mår dåligt på något sätt, ätstörningar, ångest, depression, jag önskar att jag kunde ta bort er smärta, om så bara för en stund. Vilket kamp ni för. Ni är en inspiration. All respekt för er! <3

 19. Vilma

  Äh, you go girl! Snart är det bara brösten och det lösa skinnet kvar att fixa, sen är du fit for fight! ? Lycka till satsningen!

 20. Nathalie

  Kära Paula,
  Du är grym! Jag lever ett helt annat liv och tränar inte ett skit. Jag intresserar mig inte särskilt för träning öht men jag gillar dina i lägg om det. Det jag intresserar mig för är pannbenet du och Hugo har! Disciplinen. Det mental. Det starka. Det inspireras jag av och försöker ta med det i mitt eget liv. Jag tycker du har sunda värderingar och gille främst dina inlägg om familjen. Jag gillar tänderna och variationen bland dina inlägg. Just spegelbilder tycker jag är lite suck, pust och stön däremot. I min värld kan jag inte se någon annan anledning till såna än bekräftelsebehov. Men vem sjutton är jag att döma då? Bara för att det är min åsikt betyder inte det att den är rätt och universal. Jag har nog med självdistans för att inse det och rycka på axlarna.
  Kör din grej bara! Du är bra och jag gillar dig.

  Stor Kram!

 21. E

  Seriöst Paula vem bryr sig , skit i vad folk skriver . Varför kan etablerade ”tränings bloggar ” visa sina kroppar tränings metoder och mat utan att det klassas som hets ?!
  Lägg till tränings PRO i beskrivningen på din blogg :p
  Nä men seriöst orka förklara sig kör på bara kram

 22. Marit

  Av så många anledningar: jättetråkigt att du känner att du vill eller behöver skriva det här inlägget. <3

  HEJA DIG som tar möjligheten att testa, träna och utmana din kropp och utnyttja de möjligheter du får genom ditt arbete som bloggare/influencer! Det är inte direkt en överraskning för någon att kontakter med diverse företag, sponsringar och reklamsamarbeten är en stor del av ditt arbetsliv, och vem skulle inte ta chansen att må bättre fysiskt och psykiskt om vi fick/valde att köpa den?!

  Fortsätt kämpa, ta hand om dig och ta chansen att må och äta som du känner att du mår bra av!

  Ta INTE på dig skulden för andra människors oförmåga att ta ansvar för sitt eget beteende. Du tvingar dem inte till något och tydliggör på så många sätt att du är ute efter hälsa och bra självkänsla. Fortsätt med det! Och fortsätt vara stolt över det du åstadkommer!

 23. Marit

  Av så många anledningar: jättetråkigt att du känner att du vill eller behöver skriva det här inlägget. <3

  HEJA DIG som tar möjligheten att testa, träna och utmana din kropp och utnyttja de möjligheter du får genom ditt arbete som bloggare/influencer! Det är inte direkt en överraskning för någon att kontakter med diverse företag, sponsringar och reklamsamarbeten är en stor del av ditt arbetsliv, och vem skulle inte ta chansen att må bättre fysiskt och psykiskt om vi fick/valde att köpa den?!

  Fortsätt kämpa, ta hand om dig och ta chansen att må och äta som du känner att du mår bra av!

  Ta INTE på dig skulden för andra människors oförmåga att ta ansvar för sitt eget beteende. Du tvingar dem inte till något och tydliggör på så många sätt att du är ute efter hälsa och bra självkänsla. Fortsätt med det!

 24. Erica

  Paula, du är grym! Din kropp är grym! Visa upp den så mycket du vill. Skit i alla idioter. Va stolt över vad du åstadkommit, allt hårt arbete och din sjukt snygga kropp!

stats