Paula Uribe, Kontakt: [email protected]

Angående dagens dick pic

 

Det började med en kommentar om min kropp. Vilket är tråkigt i sig. Är jag inte för tjock så är jag för smal och idag handlade de om att jag inte bör träna mer för att jag börjar se manlig ut.

F*ck off säger jag bara. Muskler är inte bara till för män. Kvinnor kan också ha det och fortfarande vara kvinnliga. Jag tycker själv att jag är en strong mama och tjejer kan visst!

Min demonstration på instastory (se @paulas_me) resulterade i att jag fick en dick pic skickad till mig. En karl som alltså skickar en bild på sitt könsorgan utan att jag frågat eller vill. Detta fenomen är absolut inte nytt men ack så respektlöst. Instagram tog bort min print och sa att de var stötande. Lägger jag upp mer stötande material på min Instagram så riskerar MITT konto att inaktiveras.

-Såhär: Skickar man bilder på sin snopp så kommer jag att stå emot. För ALLA kvinnors skull!

Tänker på mina döttrar. Hur vi som individer tillsammans kan skapa ett bra forum över sociala medier där nästan alla underåriga hänger! Personen i fråga bad sen om ursäkt, vilket faktiskt glädje mig. Men de som glädje mig ännu mer var männen som visade civilkurage.

Det finns ingen som Daniel Beijner. Han är rak och rättvis och delar ofta med sig om orättvisa på sina sociala kanaler. Han stod upp mot denna man och konfrontera honom. För de känns inte alls lika vanligt att vi kvinnor skickar ofrivilliga bilder på vårt könsorgan till främmande människor.

Tack Daniel för detta. Tack för att du som markerar en annan man när han gör fel:

Och kan vi tillsammans markera att bilder på mäns snoppar aldrig är okej? Att vi tillrättavisar och står på oss. För allas skull! Och tänker på alla mammor till söner, de känns SÅ viktigt att lära dem respekten till tjejer från tidig ålder!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Alexzandra

  Så mycket konflikter och så mycket hat. Jag tycker synd om Paula för att hon blir så påverkad av negativa kommentarer. Hon har rätt att se ut som hon vill och har även rätten att visa upp sig om hon vill. Hon är otroligt vacker. Jag tycker även synd om Josefin som tolkar Paulas livsstil på fel sätt. Man kan vara smal och tränad även fast man äter bra. Istället för att fler går emot kan man förklara och erbjuda hjälp. Jag tycker även att killen som skickade bilden inte förtjänar att bli uthängd på en blogg efter att han bett om ursäkt. Jag säger inte att det var rätt gjort av honom utan totalt fel men han bad om ursäkt och ursäkten blev mottagen. Kan man inte lägga ner då? Om vi istället fokuserar på det positiva och på kärlek så kommer vi mycket längre och INGEN behöver må dåligt i slutändan

 2. My

  Vilken snygg mage! 😀 Dröm-magen för mig!!! Håller på för fullt att träna och så, och mitt mål är de där! 😀 <3

 3. Tova

  Helt rätt att du hängde ut honom innan insta tog ner bilden (alltså hans insta namn) frågan är om han bad om ursäkt bara för att du hängde ut honom? Han kanske trodde det var lugnt men när så många antagligen skrev till honom så bad han om ursäkt.

 4. Susanne

  Följer endast en blogg och det är din. Av flera anledningar. En av dem är att jag gillar hur du står upp för dig själv och det du tycker oavsett om folk håller med eller inte. Du är verkligen inte rädd för att sticka ut hakan och det har du aldrig varit. Heja Paula! Skulle önska så att du kunde komma in i mitt klassrum och snacka med, främst mina tjejer, om nätet, kroppen och att våga vara sig själv. Önskar dig och din familj en härlig sommar och ett stort lycka till med ett kommande bröllop.

 5. Jennie Franzén

  Oj vilket hat det var här. mot varandra, den ena beskyller Paula för sin anorexi och den andra kallar en annan småfet utan att ens ha mött personen. Snälla tjejer, kan vi bara försöka styrka varandra och visa kärlek för varandra?
  Vi borde höja varandra! Du är grym Paula som kämpat dig till ett resultat du är nöjd med, På ett hälsosamt sätt!

  Josefin, du är grym som klarar en vardag med två barn och inte så mycket pengar, det du gör är också grymt bra! kämpa med din hälsa och försök att se det fina med dig och din individuella kropp! Alla kan inte se likadana ut och alla är vackra! Tryck inte ner dig själv <3

  Girl love!

 6. Jennie Franzén

  Oj vilket hat det var här. mot varandra, den ena beskyller Paula för sin anorexi och den andra kallar en anna småfet utan att ens ha mött personer. Snälla tjejer, kan vi bara försöka styrka varandra och visa kärlek för varandra?
  Vi borde höja varandra! Du är grym Paula som kämpat dig till ett resultat du är nöjd med, På ett hälsosamt sätt!

  Josefin, du är grym som klarar en vardag med två barn och inte så mycket pengar, det du gör är också grymt bra! kämpa med din hälsa och försök att se det fina med dig och din individuella kropp! Alla kan inte se likadana ut och alla är vackra! Tryck inte ner dig själv <3

  Girl love!

 7. nicky

  herregud, ni kvinnor, VUXNA kvinnor med barn, som kommenterar att Paula ser anorektisk ut, att ni själva slungas tillbaka till denna sjukdom pga av Paula eller kommenterar att hennes sätt att träna är fel och ”hur ska jag som tvåbarn-mor med nolltid hinna bli smal”. Ser ni inte själva att ni som vuxna just nu skyller eran fysiska och mentala hälsa på Paula? Ser ni inte er egna svartsjuka för att hon agerar och ni bara klagar? Väx upp! Det är tragiskt att ni håller på så och dessutom verkar ni ha barn??
  Jag kan också bli avundsjuk på andra kvinnor, för de ser ut på ett sätt som jag vill eller har det som jag vill ha, men inte för de ska jag hålla på att kommentera massa skit till dom?? Nej, jag håller käft, inser att jag är svartsjuk för jag själv inte ser ut så, men säger till mig själv istället ”GÖR NÅTT ÅT DET DÅ!” och beundrar istället dessa snygga och starka kvinnor och gör dom till min inspiration, istället för att trycka ner dom! Paula tränar på ett hälsosamt sätt, men en PT som kan och hon har ett mål med sin träning! Skitkul att träna med olika mål tycker jag! . Jag tycker dessutom både Paula och Hugo ger en bra och hälsosam bild av träning till sina döttrar. Bara för Paula är en mamma, så betyder inte det att hon inte får se ut på ett visst sätt!?
  Kan inte alla ni vuxna människor faktiskt börja bete er som det? Inse era issues innan ni tycker till om andra! Skyll inte på andra för era problem, för eran mentala hälsa eller för att ni inte trivs i eran kropp. Gör nått åt det istället och sluta skyll ifrån er. Sanningen svider men man måste kunna erkänna den för sig själv för att kunna utvecklas.

 8. Josefin

  Då blir det mörkligt för mig och många andra kvinnor när du pratar om dina döttrars framtid samtidigt som du pratar om bulimi och lägger ut bilder på dig själv helt ihjälsvilten och tight. De flesta kan knte träna så, de flesta i det hör landet ör vanliga mammor som lever på falukorv och makaroner och kanske har Rod med ett tivoli en gång om året om vi sparar. Är du så verklighetsfrånvänd att du inte förstår det? Hyr fan ska jag bli smal med minimum lön och två barn och noll tid? Hur? Anorexia ör det enda som fucking funkar då.

  1. Lina

   Alltså förlåt men ta dig samman. För det första, om du är så fattig att du inte har råd med något annat ön makaroner så är det sjukt ansvarslöst att skaffa barn. För det andra, det enda som funkar är anorexi? Patetiskt, ta tag i ditt liv. Usch och att säga att Paula har gett dig anorexi får mig att bli mörkrädd. Ta lite eget jävla ansvar och skyll inte på andra. Stackars dina barn

   1. A

    Jag är ensam mamma till en son. Jobbar som sjuksköterska. Konstigt nog har jag råd med bra mat, tränar på gym, utlandsresa 1-2 ggr per år. Handlar ju även liiite om hur man prioriterar! Att beskylla Paula för nåt alls är väl helt befängt! Jag personligen tycker att du Paula är en fin människa både till in- och utsida. Tråkigt att få ta emot skit. Men det är väl så, tycker vissa, att är man en offentlig person då ska man ”tåla”. Tycker att det är var och ens eget ansvar hur man vill att sin kropp ska se ut. Visst, det kan kosta lite pengar. Men! Alla har råd att träna hemma i vardagsrummet, ta promenader osv. Kämpa på Paula! Du är sååå jäkla bra och fin❤️❤️

  2. Anna

   Josefin, vem säger att alla ska göra som Paula? Det är Hennes blogg, Hennes liv. Inte ditt, inte någon annans.

 9. Josefin

  Bra sagt.
  Men jag måste säga något, med. Kommer få sjukt många påhopp för detta, kanske tom av dig men hag måste säga det ändå.
  Dina bilder på din mage har slungat mig, 2 barbsmoe, raka vägen tillbaka till anorexi. Är sjuk igen. Jag äter inget. Har två barn. Skyller inte på dig. Men tror inte ni flrstår att om man läser någons blogg dagligen med en underliggande ätstörning och tänker ”hon är ju frisk och fin som jag är” och sen ser dom tappa sjukt mycket i vikt och plötsligt vara helt perfekta, det påverkar och jag mår skit över att jag inte hinner träna och ära rätt jag spenderar all tid med mina barn. Nu har jag bara slutat äta helt istället.

  Attackera mig flr att jag är en svag patetisk kvinna, visst, go shead.

  1. Maria

   Bara för att du är en svag individ .. Ska då Paula sluta träna och inte ha kroppen hon vill ha ? Om din anorexia blir så triggad av henne varför läser du hennes blogg då? Ingen som har bett dig göra det .

  2. Maria Klara

   Bara för att du är en svag individ .. Ska då Paula sluta träna och inte ha kroppen hon vill ha ? Om din anorexia blir så triggad av henne varför läser du hennes blogg då? Ingen som har bett dig göra det .

  3. Anna

   Josefin, vem säger att alla ska göra som Paula? Det är Hennes blogg, Hennes liv. Inte ditt, inte någon annans. Dessutom har Paula och Hugo ett liv som många andra inte har, många kan omöjligt träna så mycket som dem. Det går inte att jämföra med andra.

  4. Carolina

   Så det är okej för dig att attackera Paula och göra så att hon mår dåligt och blir ledsen? Om Paula nu har ett ansvar att lägga ut respektfulla medvetna inlägg, har du inte också ett ansvar i kommentatorsfältet att respektera hennes val när du väljer att följa hennes blogg? Framför allt har du ansvar över ditt egna liv, är du missnöjd med ditt jobb, hälsa eller tillvaro, börja med att göra små förändringar som i slutändan leder till något stort.

 10. Matilda

  Precis som Mikaela sa – väldigt bra att säga ifrån och ha nolltolerans mot dessa störda individer.

  Men killar ska inte ge fan i att skicka dickpics för att mottagaren är någons syster, flickvän, mamma eller dotter. Mottagaren ska ge fan i att skicka dickpics för att mottagaren är en PERSON som helt enkelt inte vill tvingas se en mans könsorgan. Det är obehagligt och minst sagt äckligt.

  Självklart menade han inget dåligt, och han har helt rätt i sak och gjorde SÅ rätt i att reagera (cred till dig Daniel!), men ”hon är någons dotter, syster eller flickvän”-tänket måste bort. Hon är någon, och hennes relation med andra är inte något som avgör hennes värde.

  1. Isabelle

   TACK!!! har suttit och tänkt exakt det här men inte vetat hur jag ska skriva det utan att klaga på någon som faktiskt försöker göra rätt. Men det är så fucking sant. Folk ska fan respektera tjejer för att man är en person, inte för att man är någons flickvän, dotter, mamma, syster. etc.

 11. Anna

  Kan man inte bara rycka på axlarna och gå vidare med sin dag? Är det verkligen en traumatisk upplevelse att någon skickar en bild på sitt kön? Blir vi ärrade av det, eller är det egentligen inte en så stor grej?

 12. Ellen

  Åh herregud!! Jag är så fu**ing trött på att folk beter sig som monster på internet. Jag kräks! Man får tycka som man vill med håll det till dig själv och ventilera till din vänkrets, Varför måste folk påpeka och trycka ner på sociala medier!?!? Blir galen. Och den där killen och bilden….. blir så less 🙁 usch usch usch .

  Jag tycker att du Paula och hela din familj är så grymma, Älskar att följa ett liv! Kram

 13. Malin

  WORD! Det är bara avundsjuka, Paula!
  Min dotter är fem, hon vill bli polis. Men hon har hört på dagis att tjejer inte kan bli poliser. Jag förklarade för henne att alla kan bli poliser, bara man vill. Men man måste kunna springa fort och vara stark och det går även för tjejer, om man vill. När ska det sluta? Om alla bara lärde sina barn att alla kan, alla kan allt dom vill, bli vad dom vill, vara vem dom vill så skulle världen se såååå mycket bättre ut inom en snar framtid. Att det fortfarande finns pantskallar som lär sina barn att tjejer inte kan. Som sedan säger det till andra barn. Jisses. Lyckan var dock när dottern såg en tjej som var polis. Hon blev överlycklig. Jag sa att hon är nog snabb, och stark och det kan du också bli!!

 14. Linda

  Så bra, all credd till både dig Paula men även Daniel! ❤️ Och Paula, du är grym, din utveckling inom träning är helt sinnes! En stor förebild för mig!

 15. Helena

  Tycker din kropp ser helt perfekt ut grymt bra jobbat ??och tänk på att dom som kommenterar nått elakt är bara avundsjuka på dig ?

  1. Josefin

   Nej. Många av oss är småfeta hårt jobbande småbarnsmorsor dom aldrig nånsin kommer se ”perfekta ut”. Men Fuck you, du som älskar perfekta kroppar.

   1. Amanda

    Asså Josefin, jag hoppar du var full när du skrev denna och 2 andra kommentarer under samma inlägg eftersom klockan ändå var efter kl 02. Vad är egentligen ”perfekt ”? Om du är nöjd att vara lite småfet så är det väl inget fel i det? Om du inte är nöjd kanske du ska ta 30 minuter av din dag och träna istället för att sitta på nätet och vara bitter över andras utseenden.

   2. A

    Josefin! Du behöver, för din egen skull och dina barns skull rycka upp dig! Att lägga över skulden på Paula är så jävla fel, att du inte ens förstår det själv?! Hur kan det vara så fel av Paula att ha ett mål med sin träning? Reagerar du likadant när Hugo lägger upp bilder på sin vältränade kropp? Eller är det bara Paula för att hon är tjej? Tror du behöver ransaka dig själv lite och sluta lägga skulden på andra…

 16. Mikaela

  Så himla mycket rätt i att säga ifrån ordentligt och visa att detta beteende aldrig är acceptabelt! Däremot bör inte argumentet ”tänk på din mamma, dina döttrar etc.” behöva vara nödvändigt – INGEN kvinna, oberoende relation till någon annan, förtjänar en dickpic eller sexuellt trakasseri! För att vi, likaväl som män, är människor som förtjänar respekt oavsett vem vi är för personen i fråga.
  Bara ett litet argument som är viktigt att inte glömma!

stats