Paula Uribe, Kontakt: [email protected]

Lazy day

Började morgonen med en timmes promenad. Hade Elaine som sällskap. Så mysigt att ha henne som granne och vi ska få till promenaderna som rutin efter sommarsemestern!

Jag har tagit en dag off idag faktiskt. Vänner är här och vi ligger bara occ solar. Är riktigt ledsen idag, kommentarer om mental ohälsa härjar i mitt kommentarsfält och är något jag inte vet hur jag ska hantera…

Kom in på skolan jag har sökt iaf, det var ju roligt! Tjejerna kommer hem idag. Älskar mina flickor, längtar efter dom?

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lollo

  Hahaha alltså VA?! Hur kan man bli så jävla upprörd över bilder på en KROPP? Varför skulle du, Paula inte få vara stolt över din vältränade kropp som du kämpat hårt för?
  Varför ska det alltid vara mer okej för folk som är av modellen större/människor med fetma/om man har bristningar eller dyl. Då är det okej att visa upp sig och vara stolt? Och alla ska heja på en för att man ska vara stolt och alla är fina precis som dom är.
  Skriver ni till alla som dyker upp på ert instagramflöde och pekar finger på deras kroppar också?
  Människor som lider utav svår fetma, skriver ni till dom också när dom poserar o visar sig i bikini? Nej exakt.
  Vem är alla NI att avgöra vem som får visa upp sig och vara stolt över sin kropp???
  Rent ut sagt, håll käften om ni inte har något snällt att skriva. Det är sunt förnuft som man lär sig i tidig ålder.
  En annan sak som kommer underlätta för er är att STRUNTA I ATT GÅ IN PÅ DENNA BLOGGEN om ni blir så kränkta.
  Paula YOU GO GIRL!!! Sträck på dig och var stolt <3 stor kram

 2. Tova

  Jag förstår inte folk som blir triggade av andras utseende? Om du nu blir så triggad, varför använda sociala medier? Om som du nu i detta faller börja lägga upp dina framgångar och resultat och folk stör sig, kan man inte bara sluta följa? Jag är jätte impad av hur din kropp ser ut, jag själv är lite fet, men jag vet att jag kan också få en snygg kropp (som jag tkr, jag gillar synliga muskler på tjejer) men jag har inte riktigt disciplin till det och äter dålig men jag tränar 4 ggr i veckan styrketräning. Bara maten som måste bli bättre, mindre gotte på helgerna, men det få bli ngn gång kanske ?
  Får alla dessa kommentarer dig att tänka att sluta ”visa upp dig” ?
  Kram

 3. Sandrat

  Hej Paula! Jag kommenterar aldrig nånting om det inte är någon jag känner men nu måste jag..
  Är tvåbarnsmamma och alltid varit en tränande person så jag kände igen mig hos dig vid många punkter men nu börjar jag bara störa mig. Och nej jag är inte avundsjuk för jag är trygg i mig själv och min kropp.
  Men jag förstår att du triggar andra med dina magbilder var och varannan dag. Har du frågat dig själv varför du måste visa den jämt? Är du helt frisk själv?
  Superspännande och kul att följa med i dina framsteg på gymet… men dina magbilder? Du säger emot dig själv.

  1. Camilla

   Du har ansvar för dig själv .. Inte paula.. Hela världen är full av intryck , du får ta ansvar för vad du väljer att följa och mår bra/dåligt av …

 4. Sandra

  Hej Paula! Jag kommenterar aldrig nånting om det inte är någon jag känner men nu måste jag..
  Är tvåbarnsmamma och alltid varit en tränande person så jag kände igen mig hos dig vid många punkter men nu börjar jag bara störa mig. Och nej jag är inte avundsjuk för jag är trygg i mig själv och min kropp.
  Men jag förstår att du triggar andra med dina magbilder var och varannan dag. Har du frågat dig själv varför du måste visa den jämt? Är du helt frisk själv?
  Superspännande och kul att följa med i dina framsteg på gymet… men dina magbilder? Du säger emot dig själv.

  1. Valeria

   Meh herregud hon kanske är stolt över sin resultat, om människor tycker det är så jävla jobbigt för hon har en bra mage så
   Gör något åt saken, är man sjuk för man har en bra mage o vill vissa den HAHHA var är felet på alla er

  2. Kim

   Du som aldrig kommenterar om du inte känner personen, hur kan du då tycka att du just nu MÅSTE göra det. Om du hade haft något uppmuntrande att säga då kan jag ha större förståelse för ditt ”måste”. Men att slänga ur sig negativa åsikter om någon annans liv är inte ett måste för någon. Hade det stört er lika mycket om hon la ut en bild på hennes ben varannan dag? Antagligen inte, utan det är oftast mage, bröst och rumpa som folk ska yttra sig och ha åsikter om. Hon gör helt rätt i att dela med sig av sina resultat som hon kämpat för oavsett vilken del av kroppen det är eller oavsett vad det handlar om så har man rätt att vara stolt över det man åstadkommit. Hon är en inspirationen för många men det behöver inte betyda att hon tycker att alla ska vara som henne och därför vill trigga upp folk. Du får nog jobba lite med ditt tänkande och dina måsten så kommer du så småningom sluta störa dig på andras resultat 🙂

 5. Elin

  Om något så inspirerar du mig till att bygga en stark och hälsosam kropp! Det går inte att göra alla nöjda… hade du ätit massa kakor och glass varje dag hade du säkerligen fått kommentarer om att du uppmuntrar till en ohälsosam livsstil. Tänker mig att det i detta fall handlar om människor som ser bilder på din (hälsosamma och starka) kropp och ser ”perfektion” (i deras mening…) vilket triggar igång deras hjärnspöken. Men det är inget som du kan påverka. Dessa människor behöver hjälp eller mycket träning för att komma bort ifrån dessa tankar till demoner. I slutändan vet du ju själv om att du har en stark, hälsosam kropp och inte alls lider av någon ätstörning.

  Tack för att du inspirerar mig till att bli stark och bygga en hälsosam kropp! Det är iaf vad jag hämtar ur din blogg 🙂

 6. Neea

  Vill ge dig en stor kram!
  Man kan omöjligt göra alla nöjda, än mindre ta på sig ansvaret att hålla främmande människor friska från psykisk ohälsa.
  Försök att släppa det och fortsätt att hålla ditt fokus på ditt mål med träning/kost, njuta av familj och vänner-ni är friska och har tid tillsammans- hur fantastiskt?! och lev i nuet, denna härliga sommar!

 7. Elin

  Jag fattar inte hur folk tänker!
  Jag led av svår anorexi i många år ( frisk nu) och jag ser inte dina bilder på din kropp som någon trigger. Alla är underbara i sina kroppar och alla borde sluta kommentera negativt om andras kroppar! Alla är vi lika fina! Med magrutor som utan magrutor!

 8. Linda

  Du är en inspiration för många. Att folk ska lägga kommentarer om att du bidrar till psykisk ohälsa samt att de ser ut att du har anorexi. Men ärligt talat. Människor i alla ära men ibland så räcker de faktiskt!
  Du är Vacker, Stark & klok. Jag känner verkligen inte att din kropp får mig att må dåligt bara för att jag inte ser ut så. För jag är nöjd med mig själv. Och de är verkligen där skillnaden är på positiva & negativa människor. Människor med dålig självkänsla kommer alltid klanka ner på andra som anser att de har ”Lyckats” bättre. Men ärligt talat? Va är bättre eller sämre? Huvudsaken är att vi alla ska trivas med oss själva oavsett storlek eller kroppsform. Fortsätt vara du, för du är helt fantastisk! Du är och förblir viktig! Glöm aldrig de <3

 9. Lovisa

  Paula! Du är grym och du är en grymt bra förebild för många, att folk lägger över sina problem och skavanker på dig är bara fel fel fel! Fortsätt med det du gör och njut nu av sommaren och semester med familjen och vänner. STORT GRATTIS till att du kommit in på skolan du sökt! ???☀️?

stats