Paula Uribe, Kontakt: [email protected]

Bilder från idag

Jag och Hugo körde varsitt crossfit pass ”imorse”. Han kl 09 och jag kl 11. Ikväll ska tjejerna sova över hos lilla mormor så vi kan klippa 09 passet tillsammans ?

 

frukost:

-kvarg

-banan

-sockerfri jordnötssmör

Efter träningen hämtade jag familjen och vi åkte till stranden för lunch, lek, bad och vattenskoter 

Hela familjen hoppade på. Vi körde till marinan bredvid för att äta glass. Semestern hörni. Lajvet hörni??

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ida

  En tanke är att din träning kan faktiskt ha påverkat din menstruationscykel? Det är vanligt att den rubbas och även uteblir för vissa kvinnor. Vår kropp och hormoner påverkas av både träning, kost och värme.

 2. Tove

  Hej! Är helt såld på din power smoothie, SÅ god och perfekt nu när det är varmt. Men hur mycket av varje ingrediens har du i? KRAM!?

 3. Matilda

  Inget illa menat alls, vet att matfrågor kan vara känsliga, men är det de enda du äter till frukost? Och blir du mätt på det? ? Jag som inte tränar på den nivån som du gör måste äta hur mycket som helst för att bli mätt till frulle ???‍♀️

  1. paulas

   Hej Matilda!

   Jag åt en mindre frukost än vanligt för att jag skulle iväg och träna. Har jag en stadig frukost i magen blir jag lätt spyfärdig vid fysisk aktivitet. Efter passet åt jag två kokta ägg i bilen och efter att ha plockat upp familjen och kört till stranden slängde jag mig till restaurangen för att äta lunch. Min frukost varierar lite beroende på när jag ska träna helt enkelt! ?

stats