Paula Uribe, Kontakt: [email protected]

Gårdagen i bilder

Jag och Hugo startade dagen med att träna. Vi tog det tidiga passet och barnen sov fortfarande när vi kom tillbaka. Det ger mig en sån där härlig känsla att kunna träna innan flickorna vaknar, att vi ändå kan starta dagen tillsammans och äta frukost

Provade hängselbyxorna men köpte dom aldrig för att jag vart osäker. Och har sen dess inte kunnat sluta tänka på dom?

Vi börjar nästan alla våra mornar med bad i poolen. Det är alldeles för varmt för att ge sig ner till stranden

Vår nya vän- svanen 

Men på eftermiddagen stack vi ner till stranden. Vi gick till en där det kryllar av fiskar. Molly har börjat snorkla den här sommaren och nu för tiden ser man henne sällan ovanför vattenytan. Det är ett under att hon ej fått ont i öronen!

Den gyllene timmen är när Leonore sover siesta, då är det vila för alla 

Min Pride dräkt? När jag kom in med den i vardagsrummet efter en dusch sa Hugo: Pride är inte den här veckan? Men jag gillar den- köpt på Zara den med

Efter middagen tog vi ett kvällsdopp i poolen 

När barnen sov avslutade vi dagen i soffan med film, det var länge sen 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ida

  Haha kommer ihåg när jag började snorkla som liten. Jätteintressant. Bara det att ibland bär man tittade upp tänkte man ”Hur hamnade jag här?” Så var man rätt långt iväg från var man började och hade fastnat lite i den andra världen under ytan.
  Förresten så lyser det om dig. Man ser lyckan skina igenom. Det är så fint.

 2. Jenni

  Men varrrrifrån är hängselbyxorna?? Zara? Hittar dem ingenstans men får världens starkaste ha-begär! Och du, åk snarast tillbaka och köp dem, de satt verkligen som ett smäck på dig ??

 3. Ellinor

  Men gud vad jag fick ”panik” på den sista bilden på Molly och Leonore i sängen. Jag fick inte riktigt ihop vart Mollys ansikte var, men insåg flera minuter senare att hon håller i en gose-häst. Det såg först ut som ett ansikte som sover vid hästens man ? Så mysiga!

stats